Over mij

Mijn naam is Sonja Tranchet, zeer trotse  mama van vijf toffe volwassen kinderen en gelukkige  oma van vier lieve, vindingrijke kleinkids. Diep verbonden met de natuur mocht  ik traumata en zwaar verlies met vallen en opstaan 'leren' transformeren,  we blijven ons dankbaar verder ontwikkelen. Ondanks M.E. opende zich een wonderbaarlijke wereld waarin ik mijn eerdere vraagtekens als hoog sensitieve naar KRACHT kon/kan transformeren.

TRANSFORMATIVE COACHING, OPLEIDINGEN, KRACHTRITUELEN e.v.m.

(neem gerust een kijkje op de desbetreffende pagina's)

Niet langer hoef ik pleisters op mijn wonden. Alhoewel ik durf te dromen, visualiseren en op  deze manier creëren blijf ik steeds bij de dicht-bij -de -aarde-kruidenvrouw-in mij. Mijn natuurlijke 'klok' volgend, laat ik me niet opjagen door het wereldcircus van druk, druk, druk en haast. Heus besef ik het nut van VER-BIND-EN,  het  intuïtieve verbinden met de rationele kant ( brainbalancing ) blijft dan ook mijn stokpaardje.

 In  CREATIE en CO-CREATIE  blijft een degelijke gronding

belangrijk. Mijn maturiteit ( °1954) beschouw ik als een x-tra plus.

Ook in 2018 organiseer ik naast Awakenings - Events en Opleidingen, mini-events voor groot en klein met de natuur als prachtig kader en onze gaven en talenten als aandachtspunt. Je bent nooit te oud om jezelf te transformeren, veredelen . Tussendoor neem ik ruim de tijd om te schrijven :-)  Volg je innerlijke roep en manifesteer wat je ziel reeds lang weet.  Jij bent een uniek deeltje in dit universum dat mag schitteren!

 VOEL JE WELKOM !