Over mij                

" elk einde is de sleutel van een nieuw begin" - Soulwriter-

Mijn naam is Sonja Tranchet, zeer trotse  mama van vijf toffe volwassen kinderen en gelukkige  oma van vier lieve, vindingrijke kleinkids. Diep verbonden met de natuur mocht  ik traumata en zwaar verlies met vallen en opstaan 'leren' transformeren,  we blijven ons dankbaar verder ontwikkelen. Ondanks M.E. opende zich een wonderbaarlijke wereld waarin ik mijn eerdere vraagtekens als hoog sensitieve naar KRACHT kon/kan transformeren.

Niet langer hoef ik pleisters op mijn wonden. Alhoewel ik durf te dromen, visualiseren en op  deze manier creëren blijf ik steeds bij de dicht-bij -de -aarde-kruidenvrouw-in mij. Mijn natuurlijke 'klok' volgend, laat ik me niet opjagen door het wereldcircus van druk, druk, druk en haast. Heus besef ik het nut van VER-BIND-EN,  het intuïtieve verbinden met het rationele aspect, blijft dan ook mijn stokpaardje; Ik noem het ' de breindans'. (hemisyncro)

Ons potentieel ligt veel hoger dan we soms beseffen. Iedereen wens ik de nodige 'schwung' om zijn/haar dromen te realiseren, aan te pakken vanuit hart met  brein als werktuig. Je bent nooit te oud om jezelf verder te ontwikkelen. Volg je innerlijke roep en manifesteer wat je ziel reeds lang weet.  Jij bent een uniek deeltje in dit universum dat mag schitteren!

Op 30 juni '18 stoppen alle activiteiten en trainings en leg ik me verder toe op research en crea, naast het schrijven aan mijn waarheidsboek.

Graag geef ik desgewenst gegevens van een degelijk transformatie - coach in je buurt.

warme groet, en vergeet nooit: de aarde is altijd op tijd, lukt iets niet, is er iets beters in wording!

Sonja

 !