Gecertificeerde Opleiding

Transfo -Energy ©Training


                         Energetisch Healer voor Coaches en Therapeuten

en iedereen die zijn natuurlijke capaciteiten wil leren inzettenStart Team A, zat. 14 april, 28 april, 12 mei, 26  mei (proef)

Start Team B, do. 19 april, 3 mei, 17 mei, 26 mei  (proef)

Start Team C  di. 24 april'18, 8mei, 22 mei, 31 mei (proef)


opleidingen : Team A: telkens van 14u - 17.15u , proef: 26.5.18      van 14u - 16.15u 

                       Team B: telkens van 15u - 18.15u  proef: 26.5.18       "               "

 certificering: zaterdag 2.6.'18                                                                - 14u - 15.30 u- nog open ...

Reeds als (H.S.P.) kind stelde ik me veel vragen en dit werd niet minder als volwassene. Het klakkeloos overnemen van 'waarheden' lukte moeilijk, strookte niet altijd met mijn gevoel. Ervaren vond/vind  ik belangrijk, gelukkig !

Door mijn 'down to earth' aanpak vond ik het belangrijk om ook steeds de wetenschappelijke kant van energetische sferen te belichten...ook al stopt dit ergens, toegegeven. Het lijkt soms een subtiele dans tussen wetenschap en spiritualiteit. Helaas wordt nog gretig met twee maten gemeten: een pil die niet werkt wordt niet zo kritisch bekeken noch afgekraakt zoals de alternatieve behandelingen, die soms ook TIJD nodig hebben.  Dankzij het Einstein-Podolsky-Rosen experiment kunnen we het woord 'paranormaal' schrappen en vervangen door Kwantumfysica. Het gaat hier om feiten, onwrikbare natuurwetten. Steeds meer mensen zoeken een medische oplossing voor hun klachten in het ruime aanbod van alternatieve therapieën, niet alleen omdat men naar de oorzaak peilt, sommige voelen als het ware een innerlijke verandering, een nieuw bewustzijn en beseffen dat men niet alles met pillen, poedertjes en injecties kan oplossen. Dit is met zekerheid geen pleidooi tegen de reguliere geneeskunde integendeel! Gelukkig bestaat de vergevorderde medische wetenschap, met kennis en kunde, en mogen we trots zijn op top medici in ons land. Een aanvullende verbinding echter van deze twee polen zorgt voor een verruiming. De resultaten liegen er niet om. Daarom lijkt me de benaming 'complementaire geneeskunde' treffender.

Vanuit mijn werkterrein als Transfo - Trainer, ruime ervaring op vlak van de onzichtbare sferen,  subtiele energieën, de natuurwezens, engelen en deva's én een brok aangeboren en bestudeerde sjamaanse skills werd steeds opnieuw bevestigd: wakker blijven is de boodschap! Dicht bij de aarde, ons hart als wegwijzer en ons verstand als o.a. scherp analytisch werktuig. Een droom verwezenlijken gaat best met kleine stappen, zonder haast ontmoet je méér in de prachtige natuur en kan je beter 'inklikken'.

De opleiding tot  Healer omvat ook rationele verklaringen ivm de natuurwetten en geeft een grondige studie ivm het belang van het hier en nu, en bewust Zijn. Tevens worden de spirituele valkuilen duidelijk omschreven, net zoals de valkuilen die om de hoek loeren ;-) zowel bij Coach als Healer.

Van harte welkom!


Dag 1 

Intro.

De praktijk : vorm en benodigdheden, massagetafel, uitleg betr. de kristallen, wierook, salie, palo santo, smudging, Abalone - schelp, klankschalen, djinga's, werkkledij, kaarsen.


Dag 2

Afschermingstechnieken.

Leren afstemmen, werken met de gidsen, engelen, deva's, je eigen keuze aan positieve affiniteiten, Sjeleren, het healproces in de praktijk

Dag 3

dieper ingaan op afschermingstechnieken, sjeleren met kristallen, blokkades losmaken met klankfrequenties e.a.

 • wat is 'dode' energie?
 • eigen auraveld leren sluiten
 • aardingstechnieken via visualisaties
 • water heeft een bewustzijn

De verschillende chakra's, lichamen en de verbindingen  :

 1. het fysieke lichaam 
 2. het etherisch lichaam
 3. het astrale lichaam
 4. het mentale lichaam
 5. het intuïtieve lichaam
 6. het ego lichaam
 7. het gelukslichaam

+  ethische codes omtrent energetisch werk.


Dag 4 : proef