mijn bijkomende opleidingen en cursussen

Coaching / Transfo-coaching (2005  - 2008 & 2013-2014

Pierrakos,Zweig-Wolf: padwerk,   schaduwwerk.

Aurelis: change-management

Barbara Brennan

Bio -Psycho Energetica (2002 - 2005)

Healing, meting, chelatie, geleide meditaties


Oorkaarsen

Hopi Indianen


 opleiding Syntra, Hasselt (2007 )

...nog enkele passiesSedert jaren ben ik geboeid door  kruiden, vooral de geneeskrachtigen. Vroeger wekte ik de kinderen enthousiast om half vijf (!) op zondag om geneeskruiden te zoeken, gewapend met kruidengids, boterhammen en thermos in de rugzak. Het viel niet altijd in goede aarde, maar ze gingen mee. ;-) en hielpen toch ijverig om de juiste kruiden te vinden.De universele apotheek krijgt nog steeds mijn volle waardering, respect en dankbaarheid. Zo mocht ik me verdiepen in de kennis van Maria Treben alsook een beetje binnenpiepen bij het ervaringspakket van herboriste Danielle Houbrechts die het kruidige spoor van  Hildegard von Bingen volgt.

Zeer goede ervaringen mocht ik aanvinken met de geneeskruiden uit Paraguay en de kruidenkennis van de inheemse bevolking. Ze tellen niet minder dan tachtig! krachtige ( méér zon, hoge luchtvochtigheid ) kruiden tot hun pallet.