Energetisch Healer

                                       Degelijke Opleiding voor Coaches & Therapeuten

                                       help je cliënteel ook vanuit een transformatief perspectief

Reeds als (H.S.P.) kind stelde ik me veel vragen en dit werd niet minder als volwassene. Het klakkeloos overnemen van 'waarheden' lukte moeilijk, strookte niet altijd met mijn gevoel. Ervaren vond/vind  ik belangrijk, gelukkig !

Door mijn 'down to earth' aanpak vond ik het belangrijk om ook steeds de wetenschappelijke kant van energetische sferen te belichten...ook al stopt dit ergens, toegegeven. Het lijkt soms een subtiele dans tussen wetenschap en spiritualiteit. Helaas wordt nog gretig met twee maten gemeten: een pil die niet werkt wordt niet zo kritisch bekeken noch afgekraakt zoals de alternatieve behandelingen, die soms ook TIJD nodig hebben.  Dankzij het Einstein-Podolsky-Rosen experiment kunnen we het woord 'paranormaal' schrappen en vervangen door Kwantumfysica. Het gaat hier om feiten, onwrikbare natuurwetten. Steeds meer mensen zoeken een medische oplossing voor hun klachten in het ruime aanbod van alternatieve therapieën, niet alleen omdat men naar de oorzaak peilt, sommige voelen als het ware een innerlijke verandering, een nieuw bewustzijn en beseffen dat men niet alles met pillen, poedertjes en injecties kan oplossen. Dit is met zekerheid geen pleidooi tegen de reguliere geneeskunde integendeel! Gelukkig bestaat de vergevorderde medische wetenschap, met kennis en kunde, en mogen we trots zijn op top medici in ons land. Een aanvullende verbinding echter van deze twee polen zorgt voor een verruiming. De resultaten liegen er niet om. Vanuit mijn werkterrein als Transfo - Trainer, ruime ervaring op vlak van de onzichtbare sferen, de subtiele energieën, de natuurwezens, elementalen (Paracelsus) engelen en deva's én een brok aangeboren en bestudeerde sjamaanse skills werd steeds opnieuw bevestigd: wakker blijven is de boodschap! Dicht bij de aarde, ons hart als wegwijzer en ons verstand als o.a. scherp analytisch werktuig. Een droom verwezenlijken gaat best met kleine stappen, zonder haast ontmoet je méér in de prachtige natuur en kan je beter 'inklikken'.

De opleiding tot Energetisch Healer omvat ook de rationele verklaringen ivm subtiele energieën en de natuurwetten en geeft een grondige studie ivm het belang van het hier en nu, de natuur, gronding, reflectief transformatief werk, ethica, en valkuilen als men het rationeel aspect verliest bij spirituele bezieling. Welkom!


Vanaf 14 april '18 start TEAM 'A' elke 2e zaterdag(volzet) 14u - 17.15u

Vanaf 19 april '18 start TEAM 'B' elke 2e donderdag

15u - 18.15u

do.19.4.18, 3.5.18, 17.5.18, 31.5.18 proef: 15u - 17.15u

Vanaf 24 april '18 start TEAM 'C' elke 2e dinsdag

15u - 18.15u

di.24.4.18, 8.5.18, 22.5.18, 5.6.18 proef: 15u - 17.15u

 Lesuren : 13     + 2,5 uren proef dag

 INSCHRIJVEN via soulwriter@outlook.be ten laatste 30 maart 2018!

lesgeld: € 520* totaal incl. cursus en certificering.

te storten op nr. BE03 00042373 3584

Tranchet Sonja / Soulwriter

Heide 244, 3920 Lommel

vermelding: Transfo-Heal Opleiding

*mag in 2 delen: € 260 bij inschrijving,

restsaldo van € 260  t/m 9 mei '18Dag 1 

De chacra's :

draaikolken van energie, kleur, invloedssferen, functie. intro: leren afstemmen.

De praktijk : vorm en benodigdheden, massagetafel, uitleg betr. de kristallen, wierook, salie, palo santo, smudging, Abalone - schelp, klankschalen, djinga's, werkkledij, kaarsen.


Dag 2

Leren afstemmen, werken met de gidsen, engelen, deva's, je eigen positieve affiniteiten, het volledige healproces in de praktijk.

Dag 3

sjeleren met kristallen, blokkades losmaken met klankfrequenties e.a.

  • wat is 'dode' energie?
  • auraveld leren sluiten, rozen visualisatie
  • aardingstechnieken

De verschillende lichamen :

  1. het fysieke lichaam 
  2. het etherisch lichaam
  3. het astrale lichaam
  4. het mentale lichaam
  5. het intuïtieve lichaam
  6. het ego lichaam
  7. het gelukslichaam

+ korte inkijk in de ethische wetten omtrent energetisch werk.


Dag 4 : proef