Opleiding tot Energetisch Healer

Reeds als (H.S.P.) kind stelde ik me veel vragen en dit werd niet minder als volwassene. Het klakkeloos overnemen van 'waarheden' lukte moeilijk, strookte niet altijd met mijn gevoel. Ervaren vond/vind  ik belangrijk, gelukkig !

Door mijn 'down to earth' aanpak vond ik het belangrijk om ook steeds de wetenschappelijke kant van energetische sferen te belichten...ook al stopt dit ergens, toegegeven. Het lijkt soms een subtiele dans tussen wetenschap en spiritualiteit. Helaas wordt nog gretig met twee maten gemeten: een pil die niet werkt wordt niet zo kritisch bekeken noch afgekraakt zoals de alternatieve behandelingen, die soms ook TIJD nodig hebben.  Dankzij het Einstein-Podolsky-Rosen experiment kunnen we het woord 'paranormaal' schrappen en vervangen door Kwantumfysica. Het gaat hier om feiten, onwrikbare natuurwetten. Steeds meer mensen zoeken een medische oplossing voor hun klachten in het ruime aanbod van alternatieve therapieën, niet alleen omdat men naar de oorzaak peilt, sommige voelen als het ware een innerlijke verandering, een nieuw bewustzijn en beseffen dat men niet alles met pillen, poedertjes en injecties kan oplossen. Dit is met zekerheid geen pleidooi tegen de reguliere geneeskunde integendeel! Gelukkig bestaat de vergevorderde medische wetenschap, met kennis en kunde, en mogen we trots zijn op top medici in ons land. Een aanvullende verbinding echter van deze twee polen zorgt voor een verruiming. De resultaten liegen er niet om. Vanuit mijn werkterrein als Transfo - Trainer, ruime ervaring op vlak van de onzichtbare sferen, de subtiele energieën, de natuurwezens, elementalen (Paracelsus) engelen en deva's én een brok aangeboren en bestudeerde sjamaanse skills werd steeds opnieuw bevestigd: wakker blijven is de boodschap! Dicht bij de aarde, ons hart als wegwijzer en ons verstand als o.a. scherp analytisch werktuig. Een droom verwezenlijken gaat best met kleine stappen, zonder haast ontmoet je méér in de prachtige natuur en kan je beter 'inklikken'.

De opleiding tot Energetisch Healer omvat ook de rationele verklaringen ivm subtiele energieën en de natuurwetten. Welkom!


Vanaf 24 april 2018 (bij voldoende inschrijvingen)start de opleiding tot Gecertific.Energetisch Healer. Lesuren : 13

telkens op dinsdag 19u -21 u  lesgeld: € 370,  werkboek: € 33,-


Start :                             (geen voorkennis vereist )

di. 24 april '18                 telkens van 19u - 21u

De chacra's : draaikolken van energie, kleur, invloedssferen, functie.

di.8 mei '18

De praktijk : vorm en benodigdheden, massagetafel, uitleg betr. de kristallen, wierook, salie, palo santo, smudging, Abalone - schelp, klankschalen, djinga's, werkkledij, kaarsen.


di. 22 mei '18

Leren afstemmen, werken met de gidsen, engelen, deva's, je eigen positieve affiniteiten, het volledige healproces in de praktijk.


di.   5 juni '18

De verschillende lichamen :

  1. het fysieke lichaam 
  2. het etherisch lichaam
  3. het astrale lichaam
  4. het mentale lichaam
  5. het intuïtieve lichaam
  6. het ego lichaam
  7. het gelukslichaam

di.  19 juni' 18

sjeleren met kristallen, blokkades losmaken met klankfrequenties e.a.

  • wat is dode 'energie'?
  • auraveld leren sluiten, rozen visualisatie
  • aardingstechnieken

di.   26 juni' 18

proef + certificering